Wij zijn aan het verbouwen! Inmiddels zijn we gestart met een grote verbouwing van onze showroom en kantoren. 

Klanten schrijven

Jan Moed, Zwolle

2 december 2020
Grafmonument moest worden aangepast ivm een bijzetting. Steen is keurig schoon gemaakt en aangevuld met de juiste tekst. Graf ziet er weer perfect uit. 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9

Marc, Waalwijk

24 november 2020
Zeer tevreden en precies zoals afgesproken geplaatst. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Jeroen, Losser

24 oktober 2020
Zeer goede ervaring met Dove, zeker aan te raden.
Korte lijnen in de communicatie, en snelle reacties.
Door Corona een wat langere levertijd, maar we zijn zeer tevreden over het geleverde eindresultaat We hebben (nog) geen ervaring met nazorg en garantie, 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,2

Hettinga, Enschede

22 oktober 2020
In voorbereiding en afhandeling zeer correct. Snelle en goede informatie en communicatie. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,4

Gert Jan Dijkgraaf, Enschede

15 oktober 2020
Buitengewoon prettig contact en goed werk geleverd volgens afspraak. Prima 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
7
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
8,6

GH Slettenhaar, Almelo

3 juli 2020
Wij zijn zeer tevreden over het snelle handelen, de zorg in het maken van de juiste keuze
En de deskundigheid in het adviseren
Zeer tevreden over de kwaliteit
Een ieder aan te raden 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
8
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
9,4

Familie Tahadi, Enschede

2 juli 2020
Wij zijn bij Dove geweest voor een graf, Jacob de man die ons geholpen heeft, heeft heel goed heeft meegedacht, was erg betrokken en uiterst vriendelijk, dit maakte dit moeilijke moment voor ons "te doen". Het is er fantastisch uit! Onze dank is groot! 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
7
Gemiddeld
9

Roy, Enschede

30 juni 2020
leveren netjes werk,steen netjes terug geplaatst naar graveren van
de steen, Jacob doet wat hij zegt houdt goed contact met de klant doet alles in overleg goed bedrijf en medewerkers dikke pluim👍 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Remco, Hengelo (ov)

29 april 2020
Wij wisten ongeveer wat wij wilden, maar na een bezoek aan de showroom wisten we snel welke kleur steen we wilden en welke grafsteen. De levering van de steen vanuit het buitenland duurde langer dan gedacht (mogelijk door de Corona-crisis), maar toen de steen in Nederland was aangekomen ging de service heel snel. Vooral de reactietijd op vragen van ons was heel kort. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het vakmanschap. 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
8
Verrichte werkzaamheden
8
Nazorg en garantie
8
Gemiddeld
8

Anita van Gogh-Don, Oldenzaal

21 april 2020
Wat een bijzonder vak heeft Jacob, hij heeft mij in een moeilijke periode ondersteund bij het uitzoeken van een steen voor mijn lieve man en vader van onze 2 dochters, hij mocht helaas maar 47 jaar worden.
Jacob is eerlijk en oprecht, meelevend.
Vanmiddag werd ik gebeld door Jacob, de steen is geplaatst, ben er gelijk met mijn dochter geweest, mooi strak, en die 3 musjes erop, zooo mooi!! Dank jullie wel voor de service!! 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Ria visschedijk, Overdinkel

20 maart 2020
We zijn erg tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
9,6

gert jan dijkgraaf, enschede

6 december 2019
Buitengewoon goed en prettig geholpen door Jacob van Goor.
Er wordt mee gedacht zonder iets op te dringen.
Eind resultaat is geheel naar onze wens. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Magdalena, Amsterdam

21 november 2019
Dove Natuursteen BV is een vakkundig bedrijf dat kwaliteit op alle vlakken biedt. Nadat mijn zoontje was overleden, zocht ik naar een grafsteen die heel bijzonders zou zijn. Ik wilde een babygrafje dat vrolijk en lichtblauw van kleur is. Jacob heeft mijn wens waargemaakt. Als ik naar het grafje van mijn zoon kijk, vergeet ik mijn verdriet, omdat het zo vrolijk en mooi is geworden. Dankjewel Jacob, je bent een topper! 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Marit Malestein, Enschede

20 oktober 2019
Voor het grafmonument voor mijn vader zijn mijn moeder en ik heel fijn opgevangen door Jacob. Hij heeft ons fantastisch begeleid met een keuze te maken voor een prachtig monument wat precies bij mijn vader past. We zijn hiervoor erg dankbaar. Een bedrijf met klasse,empathie en kwaliteit. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Fennie, Goor

12 september 2019
Heel erg fijn. Grafsteen,van Dove, moest eraf omdat mijn moeder was overleden en bijgezet moest worden bij mijn vader die voor 12 jaar terug overleden was.
Er is goed overlegt van Dove’s kant wat er bijgeschreven moet worden.
Jacob heeft ons altijd op de hoogte gehouden van de vorderingen. 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9

Christan, Enschede

24 mei 2019
We hebben een grafsteen voor mijn moeder gekocht.
Naar wens en design. Het fijne is dat ze met ons meedachten om het mooi, duurzaam en naar wens doen. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Harry Tanke, Ter Apel

10 mei 2019
Goede ervaringen met dit bedrijf: correct, vriendelijk, deskundig en meedenkend, 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Robert Kronenburg, Denekamp

1 mei 2019
Na de dood van mijn moeder heeft mijn vader hier een grafmonument besteld. Hij is zeer naar zijn tevredenheid geholpen en het plaatsen ook naar tevredenheid gebeurd, rommel ect is allemaal opgeruimd. 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9

Monica Bouman, Heemskerk

2 april 2019
Wij (mijn broer en zus en ik) waren al heel tevreden met het mooie grafmonument voor onze moeder en mijn vaders levensgezellin.Vorig jaar is mijn vader overleden. De firma Dove heeft het dubbelgraf verzorgd en de opschriften aangepast. Dat hebben zij met veel zorg, vakmanschap en liefde gedaan. Met al onze wensen is rekening gehouden en ook het telefonisch contact hierover hebben wij zeer op prijs gesteld. Wij zijn de firma daar bijzonder dankbaar voor. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Kim Dijkshoorn, Losser

24 februari 2019
Onze wens was om een dubbel graf te maken van een 20 jaar oud enkel graf. Dit was een moeilijke klus, maar het resultaat is echt heel mooi geworden! Wij zijn Jacob en de andere medewerkers zeer dankbaar! 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Fred, Ahaus

20 februari 2019
Gisteren is het grafmonument van mijn vrouw geplaatst. Het ziet er prima uit! Precies zoals gewenst. Al met al zeer tevreden over de ervaring met Dove Natuursteen, inclusief de vriendelijke en eerlijke gesprekken met Jacob. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Dick en Irene den Boer, Leusden

19 februari 2019
W ij zijn bijzonder prettig geholpen door Jacob. Ook tussentijds appcontact was prettig.Het grafmonument ziet er mooi uit. Het is precies zoals we gehoopt hadden. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Agnes Timmerhuis, Enschede

12 februari 2019
We hebben een grafmonument laten maken voor mijn moeder. Wat ons goed bevallen is, is de tijd die men voor ons genomen heeft en de goede communicatie. We werden uitstekend op de hoogte gehouden en via de app kregen we meldingen en foto's van de grafsteen. Hartelijke dank voor deze klantvriendelijke behandeling 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,2

Mark, Rijssen

3 januari 2019
Na lang zoeken bij Dove uitgekomen.
Deskundig personeel met jaren ervaring
Eerlijke prijs en de leveringsafapraken zijn nagekomen

Gewoon ouderwets goed en correct 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
8,8

Kenneth Veenstra, Enschede

14 december 2018
Erg tevreden over de service en de betrokkenheid van het bedrijf. Dhr. J. heeft mij erg goed bijgestaan en geadviseerd. Ik en mijn family hebben daar uiteindelijk heel mooi monument aan overgehouden van top kwaliteit waar ik Dovesteen erg dankbaar voor ben. En raad ook aan iedereen aan gebruik temaken van hun service indien nodig is.

Met vriendeklijke groeten,

Kenneth Veenstra. 
Klantvriendelijkheid
7
Kennis & vakmanschap
8
Verrichte werkzaamheden
7
Nazorg en garantie
8
Gemiddeld
7,4

fam Vaneker, Lonneker

26 november 2018
Het ornament van het graf van ons vader meegenomen en aangepast omdat het nu een gezamenlijk graf is van ons vader en moeder. Goed, prettig en prima geregeld. Een mooi ornament.
Een goede service, snelheid en transparante wijze van kostenopbouw.
Dank 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
8
Verrichte werkzaamheden
8
Nazorg en garantie
8
Gemiddeld
8,2

Feite Kooistra, Enschede

18 november 2018
Dove heeft voor ons een urnmonument gemaakt en geplaatst. over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden, duidelijke afspraken en een goede prijs / kwaliteit verhouding.
De steun en begeleiding van Jacob was fantastisch en heeft de familie zeer op prijs gesteld, waarvoor onze dank. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,8

Ingrid Kremers, Enschede

7 november 2018
Dove heeft voor ons een grafmonument gemaakt en geplaatst. We zijn goed op de hoogte gehouden van het proces. Zeer klantvriendelijk. Het persoonlijk contact is met zoiets erg belangrijk. Dankjewel Jacob! 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,6

Ben Willemsen, Enschede

27 oktober 2018
Bij de firma Dove natuursteen c.q. grafmonumenten ben je in goede handen, advies, kennis van zaken, passie voor het werk, enthousiasme en een goede begeleiding tot het allerlaatst. Prijs en kwaliteit staan hoog in het vaandel, het geleverde grafwerk is een plaatje voor de begraafplaats, chapeau en lof voor alle medewerkers. Met vriendelijke groet Ben Willemsen 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,4

Nick van Dam, Haaksbergen

2 september 2017
 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,6

A. Rotsma, Enschede

15 december 2016
Ik ben zeer menselijk behandeld. En aan al mijn wensen zijn ruimschoots voldaan. En ben zeer tevreden. A. Rotsma Enschede. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,2

V. van Doorn, vriezenveen

9 september 2016
Voor onze nieuwe woning in Vriezenveen een natuursteenvloer gekocht.
Alles geheel naar wens en ook nog eens geheel gratis een onderhoudspakket ontvangen. Wat wij prettig vonden, is dat er niet van te voren moest worden betaald. Leveren, plaatsen, door vaklui. 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
8
Gemiddeld
8,8

Pieter Van Oss, Enschede

30 juni 2016
Ik heb in het verleden zaken gedaan met dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat. Een aanrader. 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
8,8

Klaas Visscher, Amersfoort

29 juni 2016
Dit bedrijf is een aanrader waard. Ze hebben een prachtig stuk werk geleverd en geplaatst. Nogmaals hartelijk dank.

Fam Visscher / Amersfoort 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9